MB-Quality Foods

Proefde u ooit al een product van MB Quality Foods? Dan herinnert u zich vast de hoge kwaliteit. We produceren namelijk alles zelf in eigen atelier in Zwevegem. Met de lekkerste ingrediënten en uiterst vers.

MB Quality Foods, vleesbereidingen van eigen makelij

Ontdek in op deze website ons huisbereide assortiment van fijne vleeswaren: gekookte, gerookte en gebraden vleeswaren, salades, kookhammen en -worsten, pasteien, gevogelte en salami.

U hoeft niet altijd een volledige hesp te kopen

Elke medewerker van MB Quality Foods is ervan doordrongen om voor u de lekkerste vleesgerechten te maken. Als familiebedrijf zijn we bovendien heel flexibel. Indien u dat wil kunnen wij –naast de vaste leverrondes– ook extra snel leveren.

En u moet niet altijd een volledige hesp bestellen. Wij verpakken en versnijden alle vleesproducten zoals u het wil, in de door u gewenste aantal sneetjes, zonder verlies.

Zeven troeven van vlees en bloed

  • Ruim assortiment van meer dan 100 eigen creaties van de lekkerste vleesbereidingen.
  • Gegarandeerde versheid van alle producten.
  • Een tevreden klantenbestand: de groothandel, grootkeukens, ziekenhuizen en scholen tot de betere slager.
  • Grote zorg voor netheid en hygiëne.
  • Knowhow van drie generaties beenhouwers.
  • Versnijding en verpakking volgens uw wensen.
  • Steeds een snel roterende stock aanwezig.

Creativiteit loont. Vraag uw eigen creatie

Hebt u zelf een creatief idee om uw klanten culinair te verrassen met één van onze versgemaakte producten? Contacteer ons, we denken graag met u mee.

Wil u eens nieuwe smaken in uw aanbod? Contacteer ons voor een afspraak. Gewoon voor een proeverij en om te zien welk vlees u in de kuip hebt!

Tot gauw!
Luc, Els en het MB QualityFoods team

 

LucMylle

“Klanten vragen wel eens of de MB van MB Quality Foods staat voor ‘Meester Beenhouwers’. Dit vinden wij een fijn compliment. Want we streven elke dag naar perfecte kwaliteit!” (Luc Mylle, zaakvoerder)